I used to be famous vanaf 16 september bij Netflix: bekijk de trailer

I used to be famous vanaf 16 september bij Netflix: bekijk de trailer

Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de film I used to be famous. Vince (een rol van Ed Skrein) zat vroeger in een immens populaire boyband, maar nu is hij een eenzame en wanhopige muzikant. Een spontane jamsessie met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijk gevoel voor ritme, leidt tot een onverwachte vriendschap. Samen beleven ze van alles en krijgen ze een unieke band door de kracht van muziek.

I used to be famous is vanaf 16 september te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van I used to be famous bekijken.

<em>I used to be famous</em> vanaf 16 september bij Netflix: bekijk de trailer Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de film I used to be famous. Vince (een rol van Ed Skrein) zat vroeger in een immens populaire boyband, maar nu is hij een eenzame en wanhopige muzikant. Een spontane jamsessie met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijk gevoel voor ritme, leidt tot een onverwachte vriendschap. Samen beleven ze van alles en krijgen ze een unieke band door de kracht van muziek. I used to be famous is vanaf 16 september te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van I used to be famous bekijken. Ronnie: de familie Flex vanaf 17 augustus bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: Sterrencast House of The Dragon voor première aanwezig in Amsterdam Bekijk deze video »
Trailer :
I used to be famous vanaf 16 september bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV