Video: Alec Baldwin neemt geen verantwoordelijkheid voor dodelijk schietincident

Video: Alec Baldwin neemt geen verantwoordelijkheid voor dodelijk schietincident

Donderdag 18 augustus 2022 om 11:22

Alec Baldwin blijft interviews geven over het dodelijke schietincident op de set van de film Rust tien maanden geleden. Volgens de FBI heeft Baldwin de trekker overgehaald, maar volgens Alec is hij niet verantwoordelijk voor de dood van cameravrouw Halyna Hutchins. De acteur voelt zich slachtoffer van de media en blijft de schuld in de schoenen van een ander schuiven. “Er is maar één relevante vraag: wie heeft een echte kogel in dat wapen gedaan? Dat is de enige vraag die ertoe doet.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Alec Baldwin</em> neemt geen verantwoordelijkheid voor dodelijk schietincident Alec Baldwin blijft interviews geven over het dodelijke schietincident op de set van de film Rust tien maanden geleden. Volgens de FBI heeft Baldwin de trekker overgehaald, maar volgens Alec is hij niet verantwoordelijk voor de dood van cameravrouw Halyna Hutchins. De acteur voelt zich slachtoffer van de media en blijft de schuld in de schoenen van een ander schuiven. “Er is maar één relevante vraag: wie heeft een echte kogel in dat wapen gedaan? Dat is de enige vraag die ertoe doet.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heftig: bodycambeelden schietincident Alec Baldwin in Rust vrijgegeven (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Alec Baldwin neemt geen verantwoordelijkheid voor dodelijk schietincident

Actuele video's

Meer actuele video's