Vliegtuigje gecrasht op maisveld bij vliegveld Hilversum, bekijk de beelden

Vliegtuigje gecrasht op maisveld bij vliegveld Hilversum, bekijk de beelden

Vliegtuigje gecrasht op maisveld bij vliegveld Hilversum, bekijk de beelden In de buurt van vliegveld Hilversum is donderdag 18 augustus een klein vliegtuigje neergestort door motorproblemen. Het toestel kwam in het maisveld terecht, meldt een woordvoerder van de brandweer Gooi- en Vechtstreek. Bekijk de Hart van Nederland-beelden over het ongeluk hierboven. CrashNet voor de baan is het toestel volgens de woordvoerder gecrasht. De brandweer rukte uit om de motor van het toestel te koelen. Er is geen brand uitgebroken. In het toestel zaten twee personen, maar zij zijn niet gewond geraakt. Bekijk hierboven de HvN-video over de vliegtuigcrash in de buurt van vliegveld Hilversum. Bekijk ook Twee gevallen van airdroppen foto neergestort vliegtuig op luchthaven: "Wat bereik je ermee?" Bekijk deze video » Bizarre beelden: Grieks vliegtuig vliegt vlak boven mensenmassa (NOS) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de buurt van vliegveld Hilversum is donderdag 18 augustus een klein vliegtuigje neergestort door motorproblemen. Het toestel kwam in het maisveld terecht, meldt een woordvoerder van de brandweer Gooi- en Vechtstreek. Bekijk de Hart van Nederland-beelden over het ongeluk hierboven.

Crash
Net voor de baan is het toestel volgens de woordvoerder gecrasht. De brandweer rukte uit om de motor van het toestel te koelen. Er is geen brand uitgebroken. In het toestel zaten twee personen, maar zij zijn niet gewond geraakt.

Bekijk hierboven de HvN-video over de vliegtuigcrash in de buurt van vliegveld Hilversum.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV