Vandaag Inside: Angela de Jong over Televizier-Ring: "Hoop dat Even tot hier wint"

Vandaag Inside: Angela de Jong over Televizier-Ring: "Hoop dat Even tot hier wint"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Angela de Jong over Televizier-Ring: &quot;Hoop dat <em>Even tot hier</em> wint&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong gaat natuurlijk even door op de Televizier-Ring. Nu Vandaag Inside niet meedoet, is haar favoriet het NPO programma Even tot hier. Johan Derksen wil zelf graag Nieuwsuur nomineren: "Dat is het enige programma dat ik altijd wel even kijk." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Angela de Jong gaat natuurlijk even door op de Televizier-Ring. Nu Vandaag Inside niet meedoet, is haar favoriet het NPO programma Even tot hier. Johan Derksen wil zelf graag Nieuwsuur nomineren: "Dat is het enige programma dat ik altijd wel even kijk."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV