Zien: Finse premier Sanna Marin onder vuur na uitgelekte feestfilmpjes

Zien: Finse premier Sanna Marin onder vuur na uitgelekte feestfilmpjes

Zaterdag 20 augustus 2022 om 13:42

In Finland is ophef ontstaan over een filmpje waarin premier Sanna Marin dansend en zingend met vrienden op feestjes is te zien. Het filmpje dook op Instagram op, daarna raakten de beelden snel verspreid via sociale media en Finse sites.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Finse premier <em>Sanna Marin</em> onder vuur na uitgelekte <em>feestfilmpjes</em> In Finland is ophef ontstaan over een filmpje waarin premier Sanna Marin dansend en zingend met vrienden op feestjes is te zien. Het filmpje dook op Instagram op, daarna raakten de beelden snel verspreid via sociale media en Finse sites. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Sanna MarinSanna Marin heeft inmiddels gereageerd op de ophef. De 36-jarige premier zegt het vervelend te vinden dat de beelden online zijn gekomen. Volgens haar is het filmpje een compilatie van twee feestjes van een paar weken geleden. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Finland en Zweden sluiten zich aan bij de NAVO Bekijk deze video » René van der Gijp kijkt naar Finse premier: "Dat mensen daar over vallen" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Finse premier Sanna Marin onder vuur na uitgelekte feestfilmpjes

Reactie Sanna Marin
Sanna Marin heeft inmiddels gereageerd op de ophef. De 36-jarige premier zegt het vervelend te vinden dat de beelden online zijn gekomen. Volgens haar is het filmpje een compilatie van twee feestjes van een paar weken geleden.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's