Eerste beelden Ik ga stuk!: Soundos El Ahmadi wil gezicht comedian op rug tatoeëren

Eerste beelden Ik ga stuk!: Soundos El Ahmadi wil gezicht comedian op rug tatoeëren

Vanaf zondag kun je bij NPO 3 kijken naar het nieuwe programma Ik ga stuk!, een talentenjacht voor comedians. In de eerste beelden is alvast een voorproefje te zien van alle talenten die hun uiterste best doen om het publiek en met name de jury aan het lachen te krijgen. En het lijkt erop dat een van de deelnemers daar goed in slaagt. Want jurylid Soundos El Ahmadi roept op een gegeven moment enthousiast: “Wat heb ik van je genoten, ik wil je gezicht tatoeëren op mijn rug!”

Bekijk de eerste beelden van Ik ga stuk! in de video hieronder.

Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden <em>Ik ga stuk!</em>: Soundos El Ahmadi wil gezicht comedian op rug tatoeëren Vanaf zondag kun je bij NPO 3 kijken naar het nieuwe programma Ik ga stuk!, een talentenjacht voor comedians. In de eerste beelden is alvast een voorproefje te zien van alle talenten die hun uiterste best doen om het publiek en met name de jury aan het lachen te krijgen. En het lijkt erop dat een van de deelnemers daar goed in slaagt. Want jurylid Soundos El Ahmadi roept op een gegeven moment enthousiast: “Wat heb ik van je genoten, ik wil je gezicht tatoeëren op mijn rug!” Bekijk de eerste beelden van Ik ga stuk! in de video hieronder. Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv. Soundos reageert ziedend op uitleg 'zwangerschapsdiscriminatie' (video) Bekijk deze video » Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's