B&B Vol Liefde: tirade van Astrid was afknapper voor Ruud: ‘Dat brak bij mij iets’

B&B Vol Liefde: tirade van Astrid was afknapper voor Ruud: ‘Dat brak bij mij iets’

Maandag 22 augustus 2022 om 16:00

In RTL Boulevard blikt Ruud terug op zijn avontuur in B&B Vol Liefde. Hij deed bij de bed and breakfast van Astrid in Oostenrijk een poging om de liefde te vinden, maar helaas ging hij weer single naar huis. Ruud was getuige van behoorlijke clashes waarbij Astrid flink tekeerging tegen Harmjan, Astrid’s andere date. “Dat was niet helemaal wat ik dacht, wat ik zocht in een vrouw. Als je zo tekeer kunt gaan tegen een man, waarvan ik dacht: dat verdient hij niet. Dat brak bij mij ook wel iets.”

Bekijk de terugblik van Ruud op B&B Vol Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: tirade van Astrid was afknapper voor Ruud: ‘Dat brak bij mij iets’ In RTL Boulevard blikt Ruud terug op zijn avontuur in B&B Vol Liefde. Hij deed bij de bed and breakfast van Astrid in Oostenrijk een poging om de liefde te vinden, maar helaas ging hij weer single naar huis. Ruud was getuige van behoorlijke clashes waarbij Astrid flink tekeerging tegen Harmjan, Astrid’s andere date. “Dat was niet helemaal wat ik dacht, wat ik zocht in een vrouw. Als je zo tekeer kunt gaan tegen een man, waarvan ik dacht: dat verdient hij niet. Dat brak bij mij ook wel iets.” Bekijk de terugblik van Ruud op B&B Vol Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Laatste week B&B Vol Liefde: tranen bij Denise & Martijn houdt van Fenna Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: tirade van Astrid was afknapper voor Ruud: ‘Dat brak bij mij iets’

Actuele video's

Meer actuele video's