Married At First Sight: Deveny en Inas kraken kinder-opmerking Feyyaz

Married At First Sight: Deveny en Inas kraken kinder-opmerking Feyyaz

Deveny is nu al een van de smaakmakers van Married At First Sight: Match or Mistake. Samen met haar redelijk ordinaire vriendin Inas werd ze maandagavond verguisd op sociale media en ook de uitzending van dinsdag gaat ongetwijfeld weer veel reacties oproepen. Hierin is te zien hoe haar kersverse echtgenoot Feyyaz haar vertelt dat hij al een zoontje heeft uit een eerdere relatie.

'Ik wil ook een kind van mezelf'
Ze schrikt ervan en dat gevoel wordt alleen maar erger als hij aangeeft dat hij niet direct om nog meer kinderen staat te springen: 'Ik wil sowieso kinderen uiteindelijk. Dat jij een kind hebt betekent niet dat ik ook al content moet zijn. Ik wil ook nog een kind van mezelf.' Ook Inas heeft uiteraard wel zo haar mening over dit onderwerp: 'Hij moet haar niet vertellen dat hij geen kinderen meer wil want dat zal dan wel een dealbreaker zijn.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight: Match or Mistake hieronder

Married At First Sight: <em>Deveny</em> en Inas kraken kinder-opmerking <em>Feyyaz</em> Deveny is nu al een van de smaakmakers van Married At First Sight: Match or Mistake. Samen met haar redelijk ordinaire vriendin Inas werd ze maandagavond verguisd op sociale media en ook de uitzending van dinsdag gaat ongetwijfeld weer veel reacties oproepen. Hierin is te zien hoe haar kersverse echtgenoot Feyyaz haar vertelt dat hij al een zoontje heeft uit een eerdere relatie. 'Ik wil ook een kind van mezelf'Ze schrikt ervan en dat gevoel wordt alleen maar erger als hij aangeeft dat hij niet direct om nog meer kinderen staat te springen: 'Ik wil sowieso kinderen uiteindelijk. Dat jij een kind hebt betekent niet dat ik ook al content moet zijn. Ik wil ook nog een kind van mezelf.' Ook Inas heeft uiteraard wel zo haar mening over dit onderwerp: 'Hij moet haar niet vertellen dat hij geen kinderen meer wil want dat zal dan wel een dealbreaker zijn.' Bekijk het fragment van Married At First Sight: Match or Mistake hieronder Married At First Sight: Match or Mistake is dinsdag 23 en woensdag 24 augustus te zien op RTL 4 en iedere maandag, dinsdag & woensdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight - Match or Mistake: 'Voel ik wat in mijn rug prikken? Nee!' Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Deveny en Inas kraken kinder-opmerking Feyyaz

Married At First Sight: Match or Mistake is dinsdag 23 en woensdag 24 augustus te zien op RTL 4 en iedere maandag, dinsdag & woensdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake terugkijken via Gids.tv.
Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV