Promo: The Big Show Met Ruben Nicolai is vanaf 29 oktober te zien bij RTL 4

Promo: The Big Show Met Ruben Nicolai is vanaf 29 oktober te zien bij RTL 4

Dinsdag 23 augustus 2022 om 14:49

Ruben Nicolai deed in maart dit jaar al een oproep voor een splinternieuwe RTL-show. En nu is het dan bijna zover. Het is bijna showtime! In The Big Show Met Ruben Nicolai, is Ruben zelf de gastheer in een grandioos theater, waarin hij het publiek en BN'ers verrast met een show vol optredens, grappen en hilarische spelletjes. Bekijk een promo-video hieronder.

The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv.

Promo: <em>The Big Show Met Ruben Nicolai</em> is vanaf 29 oktober te zien bij RTL 4 Ruben Nicolai deed in maart dit jaar al een oproep voor een splinternieuwe RTL-show. En nu is het dan bijna zover. Het is bijna showtime! In The Big Show Met Ruben Nicolai, is Ruben zelf de gastheer in een grandioos theater, waarin hij het publiek en BN'ers verrast met een show vol optredens, grappen en hilarische spelletjes. Bekijk een promo-video hieronder. The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar!: Chantal, Ruben en Carlo doen de Spice Girls na Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's