Donderdag nieuwe BOOS-aflevering over The Voice: wat kunnen we verwachten?

Donderdag nieuwe BOOS-aflevering over The Voice: wat kunnen we verwachten?

Woensdag 24 augustus 2022 om 09:13

Tim Hofman heeft aangekondigd donderdag om 16:00 uur met een nieuwe BOOS-aflevering over het The Voice-schandaal te komen. Wat kunnen we verwachten? 'Hij wil John de Mol graag voor die tweede aflevering spreken', vertelt Evert Santegoeds.

Reactie Talpa
Of hem dat ook gelukt is weten we echter nog niet maar de Privé-hoofdredacteur weet wel dat Talpa woensdag met een verklaring komt. Maar hoe spannend gaat het worden? 'Hilversum houdt de adem in, kan Tim eroverheen met zijn onthullingen deze keer of is het meer een herhaling van zetten?'

UPDATE: John de Mol zal niet opnieuw in gesprek gaan met Tim Hofman en blijft bij zijn eerdere verklaring

Bekijk het fragment van Shownieuws over de nieuwe aflevering van BOOS over The Voice of Holland hieronder

Donderdag nieuwe BOOS-aflevering over <em>The Voice</em>: wat kunnen we verwachten? Tim Hofman heeft aangekondigd donderdag om 16:00 uur met een nieuwe BOOS-aflevering over het The Voice-schandaal te komen. Wat kunnen we verwachten? 'Hij wil John de Mol graag voor die tweede aflevering spreken', vertelt Evert Santegoeds. Reactie TalpaOf hem dat ook gelukt is weten we echter nog niet maar de Privé-hoofdredacteur weet wel dat Talpa woensdag met een verklaring komt. Maar hoe spannend gaat het worden? 'Hilversum houdt de adem in, kan Tim eroverheen met zijn onthullingen deze keer of is het meer een herhaling van zetten?' UPDATE: John de Mol zal niet opnieuw in gesprek gaan met Tim Hofman en blijft bij zijn eerdere verklaring Bekijk het fragment van Shownieuws over de nieuwe aflevering van BOOS over The Voice of Holland hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde: slechte verliezer Denise laat ware aard zien nadat Dave haar dumpt Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's