Simone Kleinsma geeft voorproefje Uitmarkt 2022: "Het is grappig en eng"

Simone Kleinsma geeft voorproefje Uitmarkt 2022: "Het is grappig en eng"

Tijdens de openingsavond van de Uitmarkt 2022 op vrijdag 26 augustus geven Willeke Alberti, zangeres Karsu en de band Brass Rave Unit, acte de présence op het Museumplein te Amsterdam, schrijft Shownieuws op hun webiste. Ook geeft Shownieuws een voorproefje met musicalsterren Simone Kleinsma en Pia Douwes. Zie het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Simone Kleinsma</em> geeft voorproefje <em>Uitmarkt 2022</em>: &quot;Het is grappig en eng&quot; Tijdens de openingsavond van de Uitmarkt 2022 op vrijdag 26 augustus geven Willeke Alberti, zangeres Karsu en de band Brass Rave Unit, acte de présence op het Museumplein te Amsterdam, schrijft Shownieuws op hun webiste. Ook geeft Shownieuws een voorproefje met musicalsterren Simone Kleinsma en Pia Douwes. Zie het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Komend weekendHet concert op vrijdagavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Uitmarkt in Concert geeft hiermee het startsein voor de Uitmarkt die 26, 27 en 28 augustus 2022 gaat plaatsvinden. Het hele weekend staat dan in het teken van de start van het nationale culturele seizoen. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Gerard Cox zingen Voor mijn dochtertje Bekijk deze video » Simone Kleinsma laat zich verrassen tijdens première van Falsettos: "Ik ken het niet" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Komend weekend
Het concert op vrijdagavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Uitmarkt in Concert geeft hiermee het startsein voor de Uitmarkt die 26, 27 en 28 augustus 2022 gaat plaatsvinden. Het hele weekend staat dan in het teken van de start van het nationale culturele seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's