Donderdag in Daten op het kamp: er wordt gezoend op de derde date

Donderdag in Daten op het kamp: er wordt gezoend op de derde date

In de derde aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw zien we dat Harrie de dames beter leert kennen met zowel een-op-een en groep dates. Het wordt warm en er wordt gezoend. Bekijk de nieuwe beelden van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw hieronder.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Donderdag in <em>Daten op het kamp</em>: er wordt gezoend op de derde date In de derde aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw zien we dat Harrie de dames beter leert kennen met zowel een-op-een en groep dates. Het wordt warm en er wordt gezoend. Bekijk de nieuwe beelden van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw hieronder. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Date van Harrie Snijders wordt abrupt verstoord: "Even switchen? Er zijn meer meiden" Bekijk deze video » Bekijk de zwoele groepsdate in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw Bekijk deze video »
Serie :
Donderdag in Daten op het kamp: er wordt gezoend op de derde date

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV