Cassidy vertrekt huilend in Daten op het Kamp: "Wat een poppenkast!" (video)

Cassidy vertrekt huilend in Daten op het Kamp: "Wat een poppenkast!" (video)

In alweer de derde aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw zien we dat Harrie de Hengst de dames beter leert kennen met zowel een-op-een en groep dates. Het wordt warm en er wordt gezoend. Ook zien we drama. Cassidy kan niet meer tegen de 'bullshit' en loopt huilend weg. Bekijk de nieuwe beelden van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw hieronder.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Cassidy vertrekt huilend in <em>Daten op het Kamp</em>: &quot;Wat een poppenkast!&quot; (video) In alweer de derde aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw zien we dat Harrie de Hengst de dames beter leert kennen met zowel een-op-een en groep dates. Het wordt warm en er wordt gezoend. Ook zien we drama. Cassidy kan niet meer tegen de 'bullshit' en loopt huilend weg. Bekijk de nieuwe beelden van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw hieronder. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Harrie zoekt een vrouw: Cassidy komt niet in de stemming door chocolade Bekijk deze video » Harrie Snijders schrikt tijdens picknick van kever op z'n schouder: "Hij is wel bang!" Bekijk deze video »
TV :
Cassidy vertrekt huilend in Daten op het Kamp: "Wat een poppenkast!" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's