Kendall sneert naar Rizwan in Married At First Sight: 'Ik ben daar wat verder in dan jij'

Kendall sneert naar Rizwan in Married At First Sight: 'Ik ben daar wat verder in dan jij'

Kendall en Rizwan zijn op huwelijksreis en als de twee praten over ongeduldigheid deelt die eerste een bijzondere sneer aan haar kersverse echtgenoot uit: 'Jij bent natuurlijk 28 en ik ben 32 dus ik heb wel geleerd dat je dat af en toe... ja, ik ben misschien daar iets verder in maar dat kan ik jou ook niet kwalijk nemen.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight: Match or Mistake hieronder

Kendall sneert naar Rizwan in <em>Married At First Sight</em>: 'Ik ben daar wat verder in dan jij' Kendall en Rizwan zijn op huwelijksreis en als de twee praten over ongeduldigheid deelt die eerste een bijzondere sneer aan haar kersverse echtgenoot uit: 'Jij bent natuurlijk 28 en ik ben 32 dus ik heb wel geleerd dat je dat af en toe... ja, ik ben misschien daar iets verder in maar dat kan ik jou ook niet kwalijk nemen.' Bekijk het fragment van Married At First Sight: Match or Mistake hieronder Married At First Sight: Match or Mistake is woensdag 24 augustus te zien op RTL 4 en iedere maandag, dinsdag & woensdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: sexuoloog Eveline wel te zien in nieuw seizoen Married At First Sight Bekijk deze video » Brians moeder niet blij met MAFS-deelname van zoon: "Zo ken ik jou niet!" Bekijk deze video » Bazige Deveny in Married At First Sight: 'Geen koffers & buitenkleding op bed!' Bekijk deze video »
TV :
Kendall sneert naar Rizwan in Married At First Sight: 'Ik ben daar wat verder in dan jij'

Married At First Sight: Match or Mistake is woensdag 24 augustus te zien op RTL 4 en iedere maandag, dinsdag & woensdag op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's