John de Bever zet tattoo van Johan Derksen en Kees bij winst Gouden Televizier-Ring (video)

John de Bever zet tattoo van Johan Derksen en Kees bij winst Gouden Televizier-Ring (video)

John de Bever heeft een bijzondere uitspraak gedaan: de zanger neemt een tattoo van Johan Derksen als hij de Gouden Televizier-Ring wint. Dit vertelde Derksen woensdag in de uitzending van Vandaag Inside. RTL Boulevard ging langs en vroeg de heren hier natuurlijk even naar. Bekijk de RTL-video hieronder.

Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside (woensdag 24 augustus) terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>John de Bever</em> zet tattoo van Johan Derksen en Kees bij winst Gouden Televizier-Ring (video) John de Bever heeft een bijzondere uitspraak gedaan: de zanger neemt een tattoo van Johan Derksen als hij de Gouden Televizier-Ring wint. Dit vertelde Derksen woensdag in de uitzending van Vandaag Inside. RTL Boulevard ging langs en vroeg de heren hier natuurlijk even naar. Bekijk de RTL-video hieronder. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside (woensdag 24 augustus) terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. TattooJohn de Bever zit met zijn programma De Bevers bij de tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. In het fragment hierboven zien we dat John op zijn linkerarm Kees laat zetten en op zijn rechterarm Derksen als hij wint. Bekijk de RTL Boulevard-video met John de Bever en Johan Derksen hierboven. Bekijk ook Johan Derksen maakt Andries Jonker met de grond gelijk: "Hansworst" en "luchtfietser" Bekijk deze video » Johan Derksen onthult: "Als John de Bever Televizier-Ring wint zet hij tattoo van mijn hoofd" Bekijk deze video »
Songfestival :
John de Bever zet tattoo van Johan Derksen en Kees bij winst Gouden Televizier-Ring (video)

Tattoo
John de Bever zit met zijn programma De Bevers bij de tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. In het fragment hierboven zien we dat John op zijn linkerarm Kees laat zetten en op zijn rechterarm Derksen als hij wint.

Bekijk de RTL Boulevard-video met John de Bever en Johan Derksen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's