Beste Zangers: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij Recht in m'n Ziel

Beste Zangers: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij Recht in m'n Ziel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzonder optreden vanavond in Beste Zangers. Nielson zong voor Claudia de Breij een speciale versie van haar trouwlied.

<em>Beste Zangers</em>: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij <em>Recht in m'n Ziel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Een bijzonder optreden vanavond in Beste Zangers. Nielson zong voor Claudia de Breij een speciale versie van haar trouwlied. GetrouwdClaudia de Breij is getrouwd met Jessica op het liedje I Just Can't Help Believin' van Elvis Presley. Speciaal voor Claudia schreef Nielson een Nederlandse versie, genaamd Recht in m'n Ziel. Hij maakte diepe indruk op Claudia met zijn vertolking. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij Recht in m'n Ziel

Getrouwd
Claudia de Breij is getrouwd met Jessica op het liedje I Just Can't Help Believin' van Elvis Presley. Speciaal voor Claudia schreef Nielson een Nederlandse versie, genaamd Recht in m'n Ziel. Hij maakte diepe indruk op Claudia met zijn vertolking.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV