Ik ga stuk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik ga stuk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik ga stuk gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Ik ga stuk! krijgen tien aanstormende stand-upcomedytalenten, onder leiding van Stefano Keizers, workshops van de grootste cabaretiers en comedians van ons land om de verschillende disciplines van het vak onder de knie te krijgen. Wie wordt uiteindelijk de winnaar en is hét komedietalent van Nederland? Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Ik ga stuk!: Soundos El Ahmadi wil gezicht comedian op rug tatoeëren Bekijk deze video » Ik ga stuk!: Gavin Reijnders haalt inspiratie uit heel veel ‘real life shit’ Bekijk deze video » Tineke SchoutenMartijn Koning deelt zijn kennis over pakkende oneliners: wat is de perfecte punchline en hoe kun je een oneliner inzetten om jezelf te redden op het podium? Tineke Schouten laat de kandidaten in de huid kruipen van typetjes en voor Jandino Asporaat begint een goede act met een indrukwekkende opening. Andere cabaretiers die workshops geven zijn Margôt Ros, Howard Komproe, de Ashton Brothers en Arjan Ederveen. VakjuryNa elke workshop volgen bloedstollende optredens en bepaalt de vakjury, bestaande uit Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn, wie er doorgaan naar de volgende ronde. De drie beste acts spelen de finale in het DeLaMar Theater in Amsterdam en winnen de hoofdprijs: een eigen tournee door Nederland. De winnaar van de finale krijgt de kans om met een regisseur naar keuze door te werken aan een eigen avondvullende voorstelling. Bekijk ook Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Ik ga stuk! krijgen tien aanstormende stand-upcomedytalenten, onder leiding van Stefano Keizers, workshops van de grootste cabaretiers en comedians van ons land om de verschillende disciplines van het vak onder de knie te krijgen. Wie wordt uiteindelijk de winnaar en is hét komedietalent van Nederland?

Tineke Schouten
Martijn Koning deelt zijn kennis over pakkende oneliners: wat is de perfecte punchline en hoe kun je een oneliner inzetten om jezelf te redden op het podium? Tineke Schouten laat de kandidaten in de huid kruipen van typetjes en voor Jandino Asporaat begint een goede act met een indrukwekkende opening. Andere cabaretiers die workshops geven zijn Margôt Ros, Howard Komproe, de Ashton Brothers en Arjan Ederveen.

Vakjury
Na elke workshop volgen bloedstollende optredens en bepaalt de vakjury, bestaande uit Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn, wie er doorgaan naar de volgende ronde. De drie beste acts spelen de finale in het DeLaMar Theater in Amsterdam en winnen de hoofdprijs: een eigen tournee door Nederland. De winnaar van de finale krijgt de kans om met een regisseur naar keuze door te werken aan een eigen avondvullende voorstelling.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik ga stuk!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV