Married at First Sight - Match or Mistake: Kendall in tranen na ruzie met Rizwan

Married at First Sight - Match or Mistake: Kendall in tranen na ruzie met Rizwan

In Married at First Sight - Match or Mistake is Kendall getrouwd met Rizwan, maar het loopt nog niet helemaal lekker tussen de twee. De singles zijn aan elkaar gekoppeld door de wetenschap, maar de twee zitten op bepaalde vlakken niet op één lijn en ze lijken er niet uit te komen. Na een ruzie is Kendall emotioneel. “Nu voel ik me alleen. Nu wil ik gewoon even de mensen om me heen hebben die ik normaal om me heen heb, waar ik normaal naartoe ren als het niet goed gaat”, vertelt Kendall in tranen. “Ik moet het wel met hem doen de komende dagen.”

Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder.

Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight - Match or Mistake</em>: Kendall in tranen na ruzie met Rizwan In Married at First Sight - Match or Mistake is Kendall getrouwd met Rizwan, maar het loopt nog niet helemaal lekker tussen de twee. De singles zijn aan elkaar gekoppeld door de wetenschap, maar de twee zitten op bepaalde vlakken niet op één lijn en ze lijken er niet uit te komen. Na een ruzie is Kendall emotioneel. “Nu voel ik me alleen. Nu wil ik gewoon even de mensen om me heen hebben die ik normaal om me heen heb, waar ik normaal naartoe ren als het niet goed gaat”, vertelt Kendall in tranen. “Ik moet het wel met hem doen de komende dagen.” Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder. Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight - Match or Mistake: Mark open over zijn eetstoornis anorexia Bekijk deze video » Married at First Sight - Match or Mistake: moeder doet alles voor ‘eeuwige single’ Jesse Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight - Match or Mistake: Kendall in tranen na ruzie met Rizwan

Actuele video's

Meer actuele video's