Kandidaat Babette over Een Jaar Van Je Leven: "Waar ben ik aan begonnen?"

Kandidaat Babette over Een Jaar Van Je Leven: "Waar ben ik aan begonnen?"

Maandag 29 augustus 2022 om 22:01

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Kandidaat Babette over <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Waar ben ik aan begonnen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Een Jaar Van Je Leven krijgen veertig deelnemers de kans om 1 miljoen euro in de wacht te slepen. Gerry, Gert-Jan en Babette vertellen in HLF8 over hun deelname aan het programma: "Nu we aan de vooravond staan denk ik, waar ben ik aan begonnen?" Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

In Een Jaar Van Je Leven krijgen veertig deelnemers de kans om 1 miljoen euro in de wacht te slepen. Gerry, Gert-Jan en Babette vertellen in HLF8 over hun deelname aan het programma: "Nu we aan de vooravond staan denk ik, waar ben ik aan begonnen?"

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's