Harrie laat zijn nieuwe optrekje zien aan de dames (Daten op het kamp)

Harrie laat zijn nieuwe optrekje zien aan de dames (Daten op het kamp)

Voor Harrie is de ontknoping bijna aangebroken, het is tijd voor de laatste aflevering van de serie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Voordat hij een vrouw kiest, laat hij eerst zijn gloednieuwe optrekje zien aan de dames. Daarnaast gaat hij nog op date staat er een familiediner op de planning.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

<em>Harrie</em> laat zijn nieuwe optrekje zien aan de dames (<em>Daten op het kamp</em>) Voor Harrie is de ontknoping bijna aangebroken, het is tijd voor de laatste aflevering van de serie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Voordat hij een vrouw kiest, laat hij eerst zijn gloednieuwe optrekje zien aan de dames. Daarnaast gaat hij nog op date staat er een familiediner op de planning. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Donderdag in Daten op het kamp: er wordt gezoend op de derde date Bekijk deze video » Volleyballende Harrie kan zijn focus niet houden op het spel (Daten op het kamp) Bekijk deze video » Cassidy vertrekt huilend in Daten op het Kamp: "Wat een poppenkast!" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Harrie laat zijn nieuwe optrekje zien aan de dames (Daten op het kamp)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV