Jort Kelder mist platteland bij NPO, maar: "Ik ben grachtengordelmannetje, dus niet aan mij"

Jort Kelder mist platteland bij NPO, maar: "Ik ben grachtengordelmannetje, dus niet aan mij"

Net als Tjitske Reidinga kraakt ook Jort Kelder - notabene in dienst bij de publieke omroep - een paar kritische noten bij de najaarsprogrammering van de NPO. "Ik zie te weinig platteland. Ik ben een grachtengordelmannetje; het is dus niet aan mij om dat te maken, maar wel aan anderen."

Lees verder onder de video.

<em>Jort Kelder</em> mist platteland bij <em>NPO</em>, maar: &quot;Ik ben grachtengordelmannetje, dus niet aan mij&quot; Net als Tjitske Reidinga kraakt ook Jort Kelder - notabene in dienst bij de publieke omroep - een paar kritische noten bij de najaarsprogrammering van de NPO. "Ik zie te weinig platteland. Ik ben een grachtengordelmannetje; het is dus niet aan mij om dat te maken, maar wel aan anderen." Lees verder onder de video. "Omgekeerde vlaggetjes"Symbool van het boerenprotest is de omgekeerde Nederlandse vlag - en ook dat ziet Kelder te weinig bij de publieke omroep. "Wat ik miste in de programmering zijn de omgekeerde vlaggetjes, het ongemak in Nederland. Dat komt natuurlijk in de nieuwsprogramma's wel door, maar dat zie je dus niet in een serie." Veel andere presentatoren zijn juist dolenthousiast over de nieuwe programma's. Bekijk het gesprek met Jort Kelder hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Omgekeerde vlaggetjes"
Symbool van het boerenprotest is de omgekeerde Nederlandse vlag - en ook dat ziet Kelder te weinig bij de publieke omroep. "Wat ik miste in de programmering zijn de omgekeerde vlaggetjes, het ongemak in Nederland. Dat komt natuurlijk in de nieuwsprogramma's wel door, maar dat zie je dus niet in een serie." Veel andere presentatoren zijn juist dolenthousiast over de nieuwe programma's.

Bekijk het gesprek met Jort Kelder hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's