Wesley Sneijder waarschuwt volgers na oplichtingspraktijk op Instagram: "Onzin!"

Wesley Sneijder waarschuwt volgers na oplichtingspraktijk op Instagram: "Onzin!"

Woensdag 31 augustus 2022 om 10:20

Wesley Sneijders' naam wordt genoemd in een oplichtingsschandaal. De ex-voetballer plaatst een opvallende mededeling op Instagram: "Het is allemaal onzin," schrijft hij. Het lijkt erop dat iemand berichten plaatst op social media waarin Wesley volgers adviseert om snel geld te verdienen. Evert Santegoeds vertelt hier meer over in de Shownieuws-video hieronder. Wesley is momenteel te zien bij Veronica Offside en in zijn nieuwe programma met Andy van der Meijde.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse wordt geproduceerd door Act of Sports en is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

<em>Wesley Sneijder</em> waarschuwt volgers na oplichtingspraktijk op Instagram: &quot;Onzin!&quot; Wesley Sneijders' naam wordt genoemd in een oplichtingsschandaal. De ex-voetballer plaatst een opvallende mededeling op Instagram: "Het is allemaal onzin," schrijft hij. Het lijkt erop dat iemand berichten plaatst op social media waarin Wesley volgers adviseert om snel geld te verdienen. Evert Santegoeds vertelt hier meer over in de Shownieuws-video hieronder. Wesley is momenteel te zien bij Veronica Offside en in zijn nieuwe programma met Andy van der Meijde. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse wordt geproduceerd door Act of Sports en is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Wesley Sneijder haalt uit naar kritische Henk Spaan: "Is dit serieus, of niet?" Bekijk deze video » Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder velt keihard oordeel over Dusan Tadic Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's