Zien: Fred van Leer doet 'enge' clown na in splinternieuw seizoen I Can See Your Voice

Zien: Fred van Leer doet 'enge' clown na in splinternieuw seizoen I Can See Your Voice

Woensdag 31 augustus 2022 om 13:35

Vanavond kunnen we genieten van een nieuw seizoen I Can See Your Voice. Vorige week deelde Gids.tv de eerste beelden met o.a. Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis en Wolter Kroes in de promo. Bekijk hieronder een fragment van de eerste aflevering met Fred van Leer.

Lees verder onder de video.

Angst voor clowns
Fred doet een clown na en tuit zijn lippen voor de kijkers. De modestylist heeft het niet zo met clowns, maar kan wel lachen om nummer 6 'De Clown'. We zien het vanavond in een splinternieuwe aflevering van I Can See Your Voice.

I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Fred van Leer</em> doet 'enge' clown na in splinternieuw seizoen <em>I Can See Your Voice</em> Vanavond kunnen we genieten van een nieuw seizoen I Can See Your Voice. Vorige week deelde Gids.tv de eerste beelden met o.a. Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis en Wolter Kroes in de promo. Bekijk hieronder een fragment van de eerste aflevering met Fred van Leer. Lees verder onder de video. Angst voor clownsFred doet een clown na en tuit zijn lippen voor de kijkers. De modestylist heeft het niet zo met clowns, maar kan wel lachen om nummer 6 'De Clown'. We zien het vanavond in een splinternieuwe aflevering van I Can See Your Voice. I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters Bekijk deze video » Nieuw seizoen I Can See Your Voice vanaf 31 augustus: 'Focus, Fred!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's