Zien: nieuw programma Geluk bij een ongeluk start 31 augustus bij NPO 3

Zien: nieuw programma Geluk bij een ongeluk start 31 augustus bij NPO 3

Vanavond begint het nieuwe NPO 3-programma Geluk bij een ongeluk. Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In dit nieuwe programma volgen we een aantal van deze mensen.

Het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Geluk bij een ongeluk terugkijken bij Gids.tv.

Zien: nieuw programma <em>Geluk bij een ongeluk</em> start 31 augustus bij NPO 3 Vanavond begint het nieuwe NPO 3-programma Geluk bij een ongeluk. Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In dit nieuwe programma volgen we een aantal van deze mensen. Het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Geluk bij een ongeluk terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tjitske Reidinga haalt uit naar nieuwe NPO-programmering: "Waar zijn de vrouwen?!" Bekijk deze video » Jort Kelder mist platteland bij NPO, maar: "Ik ben grachtengordelmannetje, dus niet aan mij" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV