Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in"

Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in"

Donderdag 1 september 2022 om 16:34

In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. Voor sommigen is het een roeping. Zo zien we in de eerste aflevering Peter en zijn schoonzoon Roy, die met veel plezier rijk gevulde mobiele toiletten weer fris en toonbaar maken. Elke dag reinigen en legen ze zo'n vijftig mobiele toiletten. Dat is ruim duizend liter aan poep en plas. Bekijk een fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf vandaag, donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw <em>De Vuilste Jobs van Nederland</em>: &quot;Gatver het loopt mijn handschoen in&quot; In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. Voor sommigen is het een roeping. Zo zien we in de eerste aflevering Peter en zijn schoonzoon Roy, die met veel plezier rijk gevulde mobiele toiletten weer fris en toonbaar maken. Elke dag reinigen en legen ze zo'n vijftig mobiele toiletten. Dat is ruim duizend liter aan poep en plas. Bekijk een fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf vandaag, donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen waarschuwt zwangere Marieke Elsinga bij Jinek: "Niet iedereen laten voelen" Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »
TV :
Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in"

Actuele video's

Meer actuele video's