De Vuilste Jobs van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vuilste Jobs van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vuilste Jobs van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rioolreiniger, vuilnisverwerker of rattenvanger: maar weinig kinderen zullen dit later willen worden. Gelukkig zijn er ook mensen voor wie dit wél een droombaan is. In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland volgen we een aantal van deze mensen. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in" Bekijk deze video » De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon Bekijk deze video » RoepingIn De vuilste jobs van Nederland zien we mensen die er niet voor terugdeinzen om de smerigste locaties weer spic en span te krijgen. Voor sommigen is het zelfs een roeping. Zo zien we in de eerste aflevering Peter en zijn schoonzoon Roy, die met veel plezier rijk gevulde mobiele toiletten weer fris en toonbaar maken. Stoffelijk overschotForensische schoonmakers Jimmy en Thomas storten zich op een plek waar wekenlang een stoffelijk overschot heeft gelegen en huizenontruimer Clyde waagt zich aan een extreem verwaarloosd en vervuild huis, dat tot aan het plafond gevuld is met huisraad en afval. Bekijk ook De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland vanaf 1 september bij RTL 5: 'Dit noemen ze shitzooi' Bekijk deze video »
Uitzending :
De Vuilste Jobs van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Rioolreiniger, vuilnisverwerker of rattenvanger: maar weinig kinderen zullen dit later willen worden. Gelukkig zijn er ook mensen voor wie dit wél een droombaan is. In het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland volgen we een aantal van deze mensen.

Roeping
In De vuilste jobs van Nederland zien we mensen die er niet voor terugdeinzen om de smerigste locaties weer spic en span te krijgen. Voor sommigen is het zelfs een roeping. Zo zien we in de eerste aflevering Peter en zijn schoonzoon Roy, die met veel plezier rijk gevulde mobiele toiletten weer fris en toonbaar maken.

Stoffelijk overschot
Forensische schoonmakers Jimmy en Thomas storten zich op een plek waar wekenlang een stoffelijk overschot heeft gelegen en huizenontruimer Clyde waagt zich aan een extreem verwaarloosd en vervuild huis, dat tot aan het plafond gevuld is met huisraad en afval.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De vuilste jobs van Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV