Staatssecretaris over vrijwillige dienstplicht in Op1: 'Kom een jaar in dienst' (video)

Staatssecretaris over vrijwillige dienstplicht in Op1: 'Kom een jaar in dienst' (video)

Donderdag 1 september 2022 om 23:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Staatssecretaris over vrijwillige dienstplicht in <em>Op1</em>: 'Kom een jaar in dienst' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nu de oorlog in Oekraïne maar door blijft gaan, wil staatssecretaris van Defensie Christophe van der Maat de Nederlandse krijgsmacht flink versterken. Iedereen die dat wil kan vanaf volgend jaar een jaar in dienst. De staatssecretaris vertelde vanavond over zijn plannen bij Op1: 'We hebben mooie vormen als reservist. Dan is het heel interessant om te zeggen: word nou een beetje verpleegkundige bij ons en een beetje bij een zorginstelling.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Staatssecretaris over vrijwillige dienstplicht in Op1: 'Kom een jaar in dienst' (video)

Nu de oorlog in Oekraïne maar door blijft gaan, wil staatssecretaris van Defensie Christophe van der Maat de Nederlandse krijgsmacht flink versterken. Iedereen die dat wil kan vanaf volgend jaar een jaar in dienst. De staatssecretaris vertelde vanavond over zijn plannen bij Op1: 'We hebben mooie vormen als reservist. Dan is het heel interessant om te zeggen: word nou een beetje verpleegkundige bij ons en een beetje bij een zorginstelling.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's