RTL Boulevard gemist? Ferry Doedens loopt hoofdwond op na val van trap

RTL Boulevard gemist? Ferry Doedens loopt hoofdwond op na val van trap

Het lijkt wel vrijdag de dertiende voor Ferry Doedens. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur heeft namelijk dikke, vette pech en is in alle haast van de trap gevallen, waardoor hij nu een snee in zijn hoofd heeft. RTL Boulevard kon hem gelukkig alsnog spreken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Ferry Doedens</em> loopt hoofdwond op na val van trap Het lijkt wel vrijdag de dertiende voor Ferry Doedens. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur heeft namelijk dikke, vette pech en is in alle haast van de trap gevallen, waardoor hij nu een snee in zijn hoofd heeft. RTL Boulevard kon hem gelukkig alsnog spreken. Tekst gaat verder onder de video. Lelijke valHet ongeluk gebeurde vlak voordat Ferry Doedens vertrok richting een interview met RTL Boulevard. De acteur viel van de trap en kwam met zijn hoofd terecht tegen de deurpost. Hoewel de wond enorm bloede, hoefde hij van de huisarts niet gehecht te worden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Ferry Doedens loopt hoofdwond op na val van trap

Lelijke val
Het ongeluk gebeurde vlak voordat Ferry Doedens vertrok richting een interview met RTL Boulevard. De acteur viel van de trap en kwam met zijn hoofd terecht tegen de deurpost. Hoewel de wond enorm bloede, hoefde hij van de huisarts niet gehecht te worden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's