Bekijk de promo: Sylvia Geersen op zoek naar droomman in The Bachelorette

Bekijk de promo: Sylvia Geersen op zoek naar droomman in The Bachelorette

Zaterdag 3 september 2022 om 14:17

Model en influencer Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in een nieuw seizoen van The Bachelorette. Geersen volgt hiermee haar collega Gaby Blaaser op. Mannen die geïnteresseerd zijn in het 36-jarige model kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames, meldt RTL vrijdag.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de promo: <em>Sylvia Geersen</em> op zoek naar droomman in <em>The Bachelorette</em> Model en influencer Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in een nieuw seizoen van The Bachelorette. Geersen volgt hiermee haar collega Gaby Blaaser op. Mannen die geïnteresseerd zijn in het 36-jarige model kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames, meldt RTL vrijdag. Tekst gaat verder onder de video. The BacheloretteSylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren. In De Bachelorette hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten: "Ik zoek een heel lieve man, ook wel intelligent. Ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben!" Bekijk de aankondigingsvideo van Sylvia Geersen hierboven. Als er meer bekend wordt over een nieuwe reeks van De Bachelorette, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk ook Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord? Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo: Sylvia Geersen op zoek naar droomman in The Bachelorette

The Bachelorette
Sylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren. In De Bachelorette hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten: "Ik zoek een heel lieve man, ook wel intelligent. Ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben!"

Bekijk de aankondigingsvideo van Sylvia Geersen hierboven. Als er meer bekend wordt over een nieuwe reeks van De Bachelorette, lees je dat bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's