Bekijk de eerste beelden van de kick-off 'Een Jaar van Je Leven'

Bekijk de eerste beelden van de kick-off 'Een Jaar van Je Leven'

In de nieuwe reality gameshow Een Jaar Van Je Leven sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van je mededeelnemers. Er valt namelijk één miljoen euro te winnen. Op SBS6 zien we vanavond, zondag 4 september, een heuse kick-off, waarin we kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Zie een fragment hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden van de kick-off '<em>Een Jaar van Je Leven</em>' In de nieuwe reality gameshow Een Jaar Van Je Leven sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van je mededeelnemers. Er valt namelijk één miljoen euro te winnen. Op SBS6 zien we vanavond, zondag 4 september, een heuse kick-off, waarin we kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Zie een fragment hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De 60-jarige Moraima in Een Jaar Van Je Leven: "Mensen gaan zich aan mij irriteren" Bekijk deze video » Kandidaten krijgen rekensom bij kick-off Een Jaar Van Je Leven: ‘Dit is een drama’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV