Bekijk de eerste beelden van Ik ga stuk! aflevering 2

Bekijk de eerste beelden van Ik ga stuk! aflevering 2

Vanavond zien we de tweede aflevering van Ik ga stuk!, dit is de nieuwe talentenjacht die door niemand minder dan Stefano Keizers wordt presenteerd. De talenten krijgen workshops om nog beter te worden, en uiteindelijk mogen de finalisten een optreden verzorgen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De uiteindelijke winnaar mag zelfs een eigen voorstelling maken met een regisseur naar keuze. Bekijk de promo van zondag 4 september hieronder.

Ik ga stuk! is elke zondag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden van <em>Ik ga stuk!</em> aflevering 2 Vanavond zien we de tweede aflevering van Ik ga stuk!, dit is de nieuwe talentenjacht die door niemand minder dan Stefano Keizers wordt presenteerd. De talenten krijgen workshops om nog beter te worden, en uiteindelijk mogen de finalisten een optreden verzorgen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De uiteindelijke winnaar mag zelfs een eigen voorstelling maken met een regisseur naar keuze. Bekijk de promo van zondag 4 september hieronder. Ik ga stuk! is elke zondag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thomas van Luyn in Khalid & Sophie over begin carrière en nieuw programma Ik Ga Stuk Bekijk deze video » Stefano Keizers in Khalid & Sophie: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV