Een Jaar Van Je Leven gemist? Dit is de eerste afvaller van het programma

Een Jaar Van Je Leven gemist? Dit is de eerste afvaller van het programma

In Een Jaar van je Leven strijden veertig deelnemers 365 dagen lang om een prijzenpot van een miljoen euro. Er zijn enkel basisvoorzieningen beschikbaar op het spelterrein. Voor één iemand wordt het wel een heel kort avontuur, want bij de aftrap is er gelijk iemand huiswaarts gestuurd!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em> gemist? Dit is de <em>eerste afvaller</em> van het programma In Een Jaar van je Leven strijden veertig deelnemers 365 dagen lang om een prijzenpot van een miljoen euro. Er zijn enkel basisvoorzieningen beschikbaar op het spelterrein. Voor één iemand wordt het wel een heel kort avontuur, want bij de aftrap is er gelijk iemand huiswaarts gestuurd! Tekst gaat verder onder de video. Eerste afvallerVeertig kandidaten verschenen zondagavond bij de start van het programma, maar ze krijgen gelijk een heftige uitdaging voor hun kiezen, slechts 39 van hen gaan door. Er staat een miljoen euro op het spel, dus ze moeten er wel iets voor doen. Ze krijgen een rekensom en daar hebben meerdere mensen moeite mee. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van de kick-off 'Een Jaar van Je Leven' Bekijk deze video » Video: Dit zijn alle veertig deelnemers van Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eerste afvaller
Veertig kandidaten verschenen zondagavond bij de start van het programma, maar ze krijgen gelijk een heftige uitdaging voor hun kiezen, slechts 39 van hen gaan door. Er staat een miljoen euro op het spel, dus ze moeten er wel iets voor doen. Ze krijgen een rekensom en daar hebben meerdere mensen moeite mee.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV