Een Jaar Van Je Leven: honger nekt deelnemers

Een Jaar Van Je Leven: honger nekt deelnemers

Een Jaar van je Leven is nog maar net van start gegaan of de eerste deelnemers hebben al last van het gebrek aan voedsel: 'Ik ben verrot ook. Ik word helemaal gek', aldus een van hen. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: honger nekt deelnemers Een Jaar van je Leven is nog maar net van start gegaan of de eerste deelnemers hebben al last van het gebrek aan voedsel: 'Ik ben verrot ook. Ik word helemaal gek', aldus een van hen. Bekijk het fragment hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Dit zijn alle veertig deelnemers van Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven gemist? Dit is de eerste afvaller van het programma Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV