Ontevreden Andy van der Meijde kapt training af: "Kom, we gaan barbecueën" (video)

Ontevreden Andy van der Meijde kapt training af: "Kom, we gaan barbecueën" (video)

De realityserie Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder in de hoofdrol is elke maandag direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. Gisteren zagen we Andy tijdens een voetbaltraining. De jongens leken niet te doen wat Van der Meijde vroeg en kapte de training maar af: "Kom, we gaan bier drinken en barbecueën." Bekijk het fragment hieronder.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

Ontevreden <em>Andy van der Meijde</em> kapt training af: &quot;Kom, we gaan barbecueën&quot; (video) De realityserie Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder in de hoofdrol is elke maandag direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. Gisteren zagen we Andy tijdens een voetbaltraining. De jongens leken niet te doen wat Van der Meijde vroeg en kapte de training maar af: "Kom, we gaan bier drinken en barbecueën." Bekijk het fragment hieronder. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Emotionele Andy van der Meijde in VI over kinderen: 'Het belangrijkste wat er is' Bekijk deze video »
TV :
Ontevreden Andy van der Meijde kapt training af: "Kom, we gaan barbecueën" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV