Job Knoester vindt beelden van prinses Amalia "Treurigheid ten top" (Vandaag Inside)

Job Knoester vindt beelden van prinses Amalia "Treurigheid ten top" (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Job Knoester</em> vindt beelden van <em>prinses Amalia</em> &quot;Treurigheid ten top&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Strafrechtadvocaat en TBS-advocaat mr. Job Knoester zit bij de heren van Vandaag Inside aan tafel. Hij heeft de beelden van prinses Amalia expres een paar keer terug gekeken en vindt het ontzettend zielig. Knoester zat vroeger bij de prinsjes op school, bij Willem-Alexander en zijn twee broers. Hij weet nog dat zij probeerden die beveiligers op de fiets af te schudden. Dat ziet hij prinses Amalia niet doen, in deze gevaarlijke tijden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Strafrechtadvocaat en TBS-advocaat mr. Job Knoester zit bij de heren van Vandaag Inside aan tafel. Hij heeft de beelden van prinses Amalia expres een paar keer terug gekeken en vindt het ontzettend zielig. Knoester zat vroeger bij de prinsjes op school, bij Willem-Alexander en zijn twee broers. Hij weet nog dat zij probeerden die beveiligers op de fiets af te schudden. Dat ziet hij prinses Amalia niet doen, in deze gevaarlijke tijden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's