Coen Verbraak in Op1 over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’

Coen Verbraak in Op1 over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Coen Verbraak</em> in <em>Op1</em> over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt programmamaker Coen Verbraak over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’. In de serie gaat Coen Verbraak in gesprek met uiteenlopende gasten over wat het leven de moeite waard maakt. Wat hem is opgevallen is dat bijna iedereen tot de conclusie komt dat de zin van het bestaan zit in de ander. Daardoor wordt het leven de moeite waard. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe programma Over Leven is vanaf woensdag 7 september wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Over Leven terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Coen Verbraak in Op1 over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’

In Op1 vertelt programmamaker Coen Verbraak over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’. In de serie gaat Coen Verbraak in gesprek met uiteenlopende gasten over wat het leven de moeite waard maakt. Wat hem is opgevallen is dat bijna iedereen tot de conclusie komt dat de zin van het bestaan zit in de ander. Daardoor wordt het leven de moeite waard.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe programma Over Leven is vanaf woensdag 7 september wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Over Leven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's