Te weinig chips in Een Jaar Van Je Leven zorgt voor ergernissen: "Waar ben ik aan begonnen?"

Te weinig chips in Een Jaar Van Je Leven zorgt voor ergernissen: "Waar ben ik aan begonnen?"

De ietwat bazige Martin is de eerste manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven en daar hoort het regelen van de voorraadkast ook bij. Een ding is zeker: de bewoners zijn niet blij met het aantal zakken chips voor 40 man. Dit zijn er namelijk maar zes. "Waar ben ik aan begonnen!?", roept een deelnemer.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Te weinig chips in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> zorgt voor ergernissen: &quot;Waar ben ik aan begonnen?&quot; De ietwat bazige Martin is de eerste manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven en daar hoort het regelen van de voorraadkast ook bij. Een ding is zeker: de bewoners zijn niet blij met het aantal zakken chips voor 40 man. Dit zijn er namelijk maar zes. "Waar ben ik aan begonnen!?", roept een deelnemer. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: honger nekt deelnemers Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: bazige Martin bespreekt 'de situatie van het toiletpapier' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV