Janet (Een Jaar Van Je Leven): 'Was je vieze onderbroek zelf in de douche'

Janet (Een Jaar Van Je Leven): 'Was je vieze onderbroek zelf in de douche'

Janet vindt dat haar huisgenoten zich best wat meer met het milieu mogen bezighouden en komt met een opmerkelijk plan: 'Je kunt ook je onderbroekje even mee onder de douche nemen om het schoon te maken.' Die opmerking zorgt begrijpelijkerwijs voor flink wat gefronste wenkbrauwen.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Janet (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>): 'Was je vieze onderbroek zelf in de douche' Janet vindt dat haar huisgenoten zich best wat meer met het milieu mogen bezighouden en komt met een opmerkelijk plan: 'Je kunt ook je onderbroekje even mee onder de douche nemen om het schoon te maken.' Die opmerking zorgt begrijpelijkerwijs voor flink wat gefronste wenkbrauwen. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is iedere werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Martin beticht Quincy van doorgeven code Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is iedere werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's