Tranen in Een Jaar Van Je Leven om verhaal van Jan Willem (video)

Tranen in Een Jaar Van Je Leven om verhaal van Jan Willem (video)

Donderdag 8 september zien we in Een Jaar Van Je Leven hoe Jan Willem vertelt over de ziekte kanker. Iedereen raakt emotioneel als hij aan het woord is en vertelt dat ook hij deze ziekte had. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Tranen in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> om verhaal van <em>Jan Willem</em> (video) Donderdag 8 september zien we in Een Jaar Van Je Leven hoe Jan Willem vertelt over de ziekte kanker. Iedereen raakt emotioneel als hij aan het woord is en vertelt dat ook hij deze ziekte had. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: luidruchtige Berend lacht manager Martin uit om boodschappen Bekijk deze video » Janet (Een Jaar Van Je Leven): 'Was je vieze onderbroek zelf in de douche' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's