Zien: Terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth II

Zien: Terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth II

Queen Elizabeth is op 96-jarige leeftijd overleden, kondigt het Britse koningshuis aan op donderdag 8 september. De koningin is overleden in Balmoral, haar kasteel in Schotland, in het bijzijn van haar familie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Terugblik</em> op het indrukwekkende leven van <em>Queen Elizabeth II</em> Queen Elizabeth is op 96-jarige leeftijd overleden, kondigt het Britse koningshuis aan op donderdag 8 september. De koningin is overleden in Balmoral, haar kasteel in Schotland, in het bijzijn van haar familie. Tekst gaat verder onder de video. Langstzittende koningin Groot-BrittanniëElizabeth zat zeventig jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de geschiedenis van Groot-Brittannië. In bovenstaande video kun je kijken naar een terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook KIJK LIVE: zorgen om zieke Queen Elizabeth, alle kinderen op kasteel Balmoral Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth II

Langstzittende koningin Groot-Brittannië
Elizabeth zat zeventig jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de geschiedenis van Groot-Brittannië. In bovenstaande video kun je kijken naar een terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's