De Avondshow met Arjen Lubach: NS-staking leidt tot veel kijkersvragen

De Avondshow met Arjen Lubach: NS-staking leidt tot veel kijkersvragen

Vrijdag 9 september 2022 om 08:02

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: NS-staking leidt tot veel kijkersvragen Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vandaag (vrijdag 9 september) rijden door een nieuwe staking van NS vrijwel geen treinen. Het personeel van de Nederlandse Spoorwegen wil verbeterde arbeidsvoorwaarden, maar dit is volgens de hoge heren niet mogelijk. Duizenden reizigers zijn de dupe en dat leidt tot veel kijkersvragen in De Avondshow met Arjen Lubach. De presentator krijgt onder meer vragen binnen van Floortje Dessing en Thierry Baudet. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: NS-staking leidt tot veel kijkersvragen

Vandaag (vrijdag 9 september) rijden door een nieuwe staking van NS vrijwel geen treinen. Het personeel van de Nederlandse Spoorwegen wil verbeterde arbeidsvoorwaarden, maar dit is volgens de hoge heren niet mogelijk. Duizenden reizigers zijn de dupe en dat leidt tot veel kijkersvragen in De Avondshow met Arjen Lubach. De presentator krijgt onder meer vragen binnen van Floortje Dessing en Thierry Baudet.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's