De vuilste jobs van Nederland gemist? Slachthuis schoonmaken blijkt geen pretje (video)

De vuilste jobs van Nederland gemist? Slachthuis schoonmaken blijkt geen pretje (video)

<em>De vuilste jobs van Nederland</em> gemist? Slachthuis schoonmaken blijkt geen pretje (video) In Noord-Holland staat een slachthuis waar hard wordt gewerkt, en dat levert een behoorlijke ravage op. Gelukkig zijn er mensen die gespecialiseerd zijn in het reinigen van deze slachthuizen. Eén daarvan is Rudy en hij wordt gevolgd door het RTL5-programma De vuilste jobs van Nederland. 'Het is maar bloed en je spoelt het weg met water.' Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in" Bekijk deze video » De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes Bekijk deze video »
TV :
De vuilste jobs van Nederland gemist? Slachthuis schoonmaken blijkt geen pretje (video)

In Noord-Holland staat een slachthuis waar hard wordt gewerkt, en dat levert een behoorlijke ravage op. Gelukkig zijn er mensen die gespecialiseerd zijn in het reinigen van deze slachthuizen. Eén daarvan is Rudy en hij wordt gevolgd door het RTL5-programma De vuilste jobs van Nederland. 'Het is maar bloed en je spoelt het weg met water.'

Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's