De spanning stijgt tussen Quincy en Imadiddin: "WTF, je staat niet boven iedereen" (video)

De spanning stijgt tussen Quincy en Imadiddin: "WTF, je staat niet boven iedereen" (video)

Vanavond zien we om 18:20 uur weer een nieuwe aflevering van Een Jaar Van Je Leven. We zien dat de spanning nogal stijgt tussen Quincy en Imadiddin. Ook anderen in het huis ergeren zich aan Quincy en lopen weg van tafel wanneer hij komt zitten. De irritatie ontstaat in de keuken om een pot pindakaas: "We hebben gewoon over", zegt Quincy terwijl hij pindakaas smeert. "What the fuck, je staat niet boven iedereen he", zegt Imadiddin tegen hem. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

De spanning stijgt tussen <em>Quincy</em> en <em>Imadiddin</em>: &quot;WTF, je staat niet boven iedereen&quot; (video) Vanavond zien we om 18:20 uur weer een nieuwe aflevering van Een Jaar Van Je Leven. We zien dat de spanning nogal stijgt tussen Quincy en Imadiddin. Ook anderen in het huis ergeren zich aan Quincy en lopen weg van tafel wanneer hij komt zitten. De irritatie ontstaat in de keuken om een pot pindakaas: "We hebben gewoon over", zegt Quincy terwijl hij pindakaas smeert. "What the fuck, je staat niet boven iedereen he", zegt Imadiddin tegen hem. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: honger nekt deelnemers Bekijk deze video » Te weinig chips in Een Jaar Van Je Leven zorgt voor ergernissen: "Waar ben ik aan begonnen?" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV