Zie: Emotionele King Charles III maakt diepe indruk met eerste toespraak

Zie: Emotionele King Charles III maakt diepe indruk met eerste toespraak

Vrijdag 9 september 2022 om 21:44

Direct na het overlijden gistermiddag van Queen Elizabeth werd haar oudste zoon Charles automatisch koning. Tijd om te rouwen is er niet, want vandaag heeft King Charles III meteen een barstensvol programma vol plechtigheden. Zo spreekt hij voor het eerst zijn land en het Gemenebest toe.

Tekst gaat verder onder de video.

Zie: Emotionele <em>King Charles III</em> maakt diepe indruk met <em>eerste toespraak</em> Direct na het overlijden gistermiddag van Queen Elizabeth werd haar oudste zoon Charles automatisch koning. Tijd om te rouwen is er niet, want vandaag heeft King Charles III meteen een barstensvol programma vol plechtigheden. Zo spreekt hij voor het eerst zijn land en het Gemenebest toe. Tekst gaat verder onder de video. Eerste speech King CharlesDe eerste toespraak van koning Charles III was redelijk indrukwekkend. Vooral de manier waarop hij sprak. Te zien was dat er oprecht verdriet in hem schuilt na het verlies van zijn 'darling mama'. De ogen waren zichtbaar vochtig en een enkele keer moest hij slikken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zie: Emotionele King Charles III maakt diepe indruk met eerste toespraak

Eerste speech King Charles
De eerste toespraak van koning Charles III was redelijk indrukwekkend. Vooral de manier waarop hij sprak. Te zien was dat er oprecht verdriet in hem schuilt na het verlies van zijn 'darling mama'. De ogen waren zichtbaar vochtig en een enkele keer moest hij slikken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's