Op1 gemist? Britse koningin Elizabeth II was groot fan van André Rieu

Op1 gemist? Britse koningin Elizabeth II was groot fan van André Rieu

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het is een publiek geheim dat de Britse koningin Elizabeth groot fan was van André Rieu. De Nederlandse violist componeerde een aantal jaar geleden zelfs een wals voor de vorstin.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Britse <em>koningin Elizabeth II</em> was groot fan van <em>André Rieu</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is een publiek geheim dat de Britse koningin Elizabeth groot fan was van André Rieu. De Nederlandse violist componeerde een aantal jaar geleden zelfs een wals voor de vorstin. Tekst gaat verder onder de video. Gedanst op walsBij Op1 vertelt André Rieu over zijn ontmoeting met The Queen, zijn wereldtournee en de kerstconcerten die eraan zitten te komen: "Ik heb van James Bond gehoord dat ze op mijn wals gedanst heeft." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Britse koningin Elizabeth II was groot fan van André Rieu

Gedanst op wals
Bij Op1 vertelt André Rieu over zijn ontmoeting met The Queen, zijn wereldtournee en de kerstconcerten die eraan zitten te komen: "Ik heb van James Bond gehoord dat ze op mijn wals gedanst heeft."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's