Video: Charles III uitgeroepen tot koning van het Verenigd Koninkrijk

Video: Charles III uitgeroepen tot koning van het Verenigd Koninkrijk

King Charles III is zaterdag officieel benoemd tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Dat deed de Accession Council, ook wel de toetredingsraad. Voorafgaand aan het formele stuk sprak Charles over zijn overleden moeder.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Charles III</em> uitgeroepen tot koning van het <em>Verenigd Koninkrijk</em> King Charles III is zaterdag officieel benoemd tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Dat deed de Accession Council, ook wel de toetredingsraad. Voorafgaand aan het formele stuk sprak Charles over zijn overleden moeder. Tekst gaat verder onder de video. King Charles IIIMiljoenen mensen overal ter wereld konden de ceremonie live op televisie volgen. De raad maakte formeel ook de naam van de toekomstige koning bekend. Charles liet donderdag al weten dat hij als koning zijn naam niet verandert en de naam Charles III zal dragen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Lia van Bekhoven in Op1 over eerste toespraak Koning Charles: "Mooi en oprecht" Bekijk deze video » Tim de Wit in Jinek over speech Charles III: 'Britten zijn zeer onder de indruk' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Charles III uitgeroepen tot koning van het Verenigd Koninkrijk

King Charles III
Miljoenen mensen overal ter wereld konden de ceremonie live op televisie volgen. De raad maakte formeel ook de naam van de toekomstige koning bekend. Charles liet donderdag al weten dat hij als koning zijn naam niet verandert en de naam Charles III zal dragen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV