WNL Op Zondag is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september

WNL Op Zondag is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september

WNL op Zondag is weer terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we o.a. Lilian Marijnissen en Joost Eerdmans over de grote vraagstukken waar Nederland het komende politieke jaar voor staat. Voor alle andere WNL Op Zondag-gasten op 11 september, bekijk de video hieronder.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september WNL op Zondag is weer terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we o.a. Lilian Marijnissen en Joost Eerdmans over de grote vraagstukken waar Nederland het komende politieke jaar voor staat. Voor alle andere WNL Op Zondag-gasten op 11 september, bekijk de video hieronder. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Minister Robbert Dijkgraaf: "Rol van wetenschap zal alleen maar groter worden" (video) Bekijk deze video » WNL op Zondag gemist? Minister Schreinemacher wil kijken naar Britse asielplannen Bekijk deze video »
TV :
WNL Op Zondag is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV