Lilian Marijnissen in WNL op Zondag over hoge energiekosten: "Nationaal noodplan nodig"

Lilian Marijnissen in WNL op Zondag over hoge energiekosten: "Nationaal noodplan nodig"

WNL op Zondag is na een zomerstop weer terug op de buis. Een van de eerste gasten van dit nieuwe seizoen is Lilian Marijnissen. De energierekening loopt op in Europa en een aantal landen hebben reeds forse maatregelen getroffen om de koopkracht van burgers te beschermen. Komt de Nederlandse regering binnenkort ook met vergaande ingrepen? Lilian laat weten dat er een nationaal noodplan moet komen: "Waarbij de kosten omlaag gaan en de accijnzen en de BTW omlaag."

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Lilian Marijnissen in <em>WNL op Zondag</em> over hoge energiekosten: &quot;Nationaal noodplan nodig&quot; WNL op Zondag is na een zomerstop weer terug op de buis. Een van de eerste gasten van dit nieuwe seizoen is Lilian Marijnissen. De energierekening loopt op in Europa en een aantal landen hebben reeds forse maatregelen getroffen om de koopkracht van burgers te beschermen. Komt de Nederlandse regering binnenkort ook met vergaande ingrepen? Lilian laat weten dat er een nationaal noodplan moet komen: "Waarbij de kosten omlaag gaan en de accijnzen en de BTW omlaag." WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Minister Robbert Dijkgraaf: "Rol van wetenschap zal alleen maar groter worden" (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september Bekijk deze video »
TV :
Lilian Marijnissen in WNL op Zondag over hoge energiekosten: "Nationaal noodplan nodig"

Actuele video's

Meer actuele video's