Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow

Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach besloot maandag dat de tijd wel rijp is voor een goede grap over de donderdag overleden Queen Elizabeth. In De Avondshow zag je beelden van de laatste reis van the Queen in Schotland.

Lees verder onder de video.

Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in <em>De Avondshow</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach besloot maandag dat de tijd wel rijp is voor een goede grap over de donderdag overleden Queen Elizabeth. In De Avondshow zag je beelden van de laatste reis van the Queen in Schotland. Lees verder onder de video. BeeldenIn De Avondshow met Arjen Lubach zag je ‘exclusieve beelden’ van de laatste reis van the Queen, mét een live verslag van binnenuit. En dat kan gewoon, want zoals we in vele talkshows hebben gehoord: ‘The Queen had zoveel humor.’ Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow

Beelden
In De Avondshow met Arjen Lubach zag je ‘exclusieve beelden’ van de laatste reis van the Queen, mét een live verslag van binnenuit. En dat kan gewoon, want zoals we in vele talkshows hebben gehoord: ‘The Queen had zoveel humor.’

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's