Nieuwe Schiphol-plannen verbijsteren Eva Jinek: 'Draait nu al niet!'

Nieuwe Schiphol-plannen verbijsteren Eva Jinek: 'Draait nu al niet!'

Het geplaagde Schiphol moet inkrimpen maar wil toch een nieuwe terminal bouwen, hoe is dat met elkaar te rijmen en wat gaat Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, hier tegen doen? 'Die praat dat niet recht en die snapt dat zelf eigenlijk ook niet zo goed', vertelt politiek commentator Joost Vullings.

Jinek is verbijsterd
Eva Jinek snapt ook helemaal niets van deze plannen en is verbijsterd: 'Ze hebben niet eens de beveiligers om Schiphol in zijn bestaande vorm draaiende te houden, laat staan een nieuwe terminal te bemannen!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe <em>Schiphol-plannen</em> verbijsteren Eva Jinek: 'Draait nu al niet!' Het geplaagde Schiphol moet inkrimpen maar wil toch een nieuwe terminal bouwen, hoe is dat met elkaar te rijmen en wat gaat Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, hier tegen doen? 'Die praat dat niet recht en die snapt dat zelf eigenlijk ook niet zo goed', vertelt politiek commentator Joost Vullings. Jinek is verbijsterdEva Jinek snapt ook helemaal niets van deze plannen en is verbijsterd: 'Ze hebben niet eens de beveiligers om Schiphol in zijn bestaande vorm draaiende te houden, laat staan een nieuwe terminal te bemannen!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Huub Stapel slacht Schiphol-directeur Benschop: 'Schop onder zijn hol en salaris terugbrengen' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe Schiphol-plannen verbijsteren Eva Jinek: 'Draait nu al niet!'


Actuele video's

Meer actuele video's